Monday, November 1, 2010

Prestasi Emas Setakat Oktober 2010

Salam.

Kebiasaannya, menghampir ke setiap hujung/awal bulan saya akan mengulas berkenaan prestasi emas tahun 2010. Kali ini kita lihat berapakah kenaikan harga emas tahun 2010 setakat 29 Oktober. Pada bulan Oktober lepas, pihak pejabat Public Gold di Sunway telah mengalami keadaan yang amat sesak. Ini kerana telah diserbu oleh pembeli dan para agen emas public Gold untuk mendapatkan emas yang telah ditempah oleh mereka. Ramai telah mengambil kesempatan dari promosi RM20K untuk layak menjadi pengedar/agen sah Public Gold.

Baiklah, bagi tahun 2010 setakat 29 Oktober, kenaikan harga emas telah mencecah ke 20.08%. Mari kita lihat graf dibawah.


Harga Pada 4 Januari 2010     : 1121.5 usd/oz
Harga Pada 29 Oktober 2010 : 1346.75 usd/oz
Peratus Kenaikan         : 20.08%

Daripada graf di atas, di dapati harga emas pada penghujung tahun ini naik dengan rancak sekali. Peratus kenaikan yang tinggi ini sememangnya sudah dijangkakan. Bagi yang sudah mula memiliki emas sebagai simpanan dan pelaburan, mereka sudah tentunya tersenyum gembira.

Bagi mereka yang bukan sahaja menyimpan emas malahan berminat untuk menjadi pengedar emas keluaran Public Gold, pihak syarikat telah melanjutkan promosi menjadi pengedar dengan potongan 50%. Pada harga semasa sekarang untuk menjadi pengedar, anda perlu membeli emas keluaran Public Gold dengan harga melebihi RM40,000 dalam satu pembelian. Dalam promosi ini, anda hanya perlu membeli mana-mana emas keluaran Public Gold dengan harga RM20,000 atau lebih sahaja. Tempoh promosi yang sepatutnya tamat pada 31 Oktober telah dilanjutkan hingga ke akhir tahun ini atas permintaan yang menggalakkan.


Kelebihan menjadi agen:

Komisen jualan 1.5% - 2%
Keuntungan belian balik (5% - 6%)
Kenaikan harga emas
Keuntungan belian stok ketika harga rendah
Memiliki perniagaan sendiri - Menambah pendapatan
dan banyak lagi kelebihan yang saya akan terangkan.

Rebutlah peluang keemasan ini. Sekiranya berminat untuk menjadi agen ataupun untuk membeli emas keluaran Public Gold,anda boleh hubungi/sms saya di talian 016-2610981.

Rangkaian Azmi GolFever juga telah menerima ahli baru. Beliau telah mengambil langkah bijak dengan mendaftar sebagi agen dengan menyertai promosi RM20K.


Nama : En. Azhar Bin Ismail
No. Talifon : 017-3532000
Email: ossaneleven@gmail.com
Kawasan: Balakong, Serdang, Sri Kembangan, Bangi, Kajang, Putrajaya, Ampang

Anda boleh call/sms En.Azhar untuk mendapatkan emas/dinar keluaran Public Gold. Kami akan cuba menyediakan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan kami.

Selamat membeli, menyimpan dan meniaga emas dari Azmi GoldFever.

Sekian.

No comments:

Post a Comment